Naše menu

Předkrmy
Gratinované kalamáry
200,-
Proscuitto di parma, ricotta a tasmánský pepř
Chobotnice s pěnou z Larda
230,-
pikantní coulie z červené řepy, blanšírovaný špenát a redukce z Nero d`Avola
Gravlax z mořského vlka
220,-
buvolí mozzarella na sečuánském pepři a rajčatová mostarda
Tatarák z krevet Gamberro rosso
230,-
redukce z krevet, borůvky a konfitované papirky
Carpaccio z rump steaku Black Angus
240,-
bazalkové pesto a parmazánová zmrzlina
Telecí žebro v sous - vide
190,-
v lanýžovém demi glace, pečená cizrna, lagrein
Saláty
Míchaný salát
230,-
Proscuitto di parma a contaloupe meloun
Rukolový salát
220,-
cherry rajčata a hoblinky parmazánu
Domácí těstoviny
Šafránové chitarini
240,-
zauzený tuňák a pěna Aglio e Olio e Peperoncino
Dýňové tortelini plněné hříbky
240,-
Black Tiger krevety
Linguine s kalamáry
230,-
rajčata San Marzano a hobliny parmazánu
Kukuřičné paccheri
220,-
slávky a shakshuka paté
Parmazánové risotto
230,-
pošírované hovězí líčko na víně a bylinkách
Maso z Josper grillu
Roláda z kachního stehna
340,-
ravioli z řepy plněné cibulovou marmeládou, marinované zelí
Panenka s meruňkovým chutney
350,-
restované brambory na pancette
Telecí pečeně
390,-
salát z rukoly, restované brambory, plody kapar a demi glace
Rump steak
380,-
pečená zelenina na limetkových listech a demi glace
Flank steak
460,-
fazolové lusky na šalotce, restované brambory na levanduli a demi glace
Ryby z Josper grillu
„Grigliata di Mare“ rybí mix na grilu
510,-
špenát na citronové trávě
Pražma královská v mořské soli
420,-
toskánská nakládaná zelenina
Divoký skotský losos
410,-
topinamburové pyré a lilkový kaviár s tahini pastou
Dezerty
Jahodový tatarák, Fragolino polévka, pečená bílá čokoláda, panna cotta, balsamico
100,-
Domácí čokoládový fondant, pěna z Káhlua likéru, marcipán v čokoládě
100,-
Domácí dezert dle denní nabídky
65,-